Newsletter:   Inscriere

Industria prelucratoare:Productie de materiale S.C. KELEV TRANS S.R.L. Data adaugarii: 2009-07-23  

Dl. Keszeg Levente a apelat la Opportunity Microcredit în primăvara anului 2000, pentru a cere un credit  în valoare de 3000 de dolari cu care să înceapă  o afacere cu producţie de materiale textile. Nici o altă bancă nu a fost dispusă să îi acorde un credit, în condiţiile în care activitatea efectivă a firmei nu demarase încă.

Cu ajutorul Opportunity Microcredit, atelierul a fost dotat cu 10 războaie de ţesut, urmând a fi angajaţi 10 muncitori.

 

Toate acestea au fost urmate de un al doilea credit în valoare de 8000 de dolari, care a fost acordat pentru achiziţionarea de materii prime.

Pe parcurs, firma a mai luat şi alte credite (Clasic, Overnight, Credit Line, etc.) care au ajutat la continuitatea afacerii şi la dezvoltarea ei.

Se produc astfel diferite tipuri de materiale folosite în industria mobilei, textiă sau în industria chimică. Pentru a se asigura de calitatea produselor sale, dl. Keszeg a angajat un inginer textilist, specialist în domeniu.

Dl. Keszsg este o persoană muncitoare şi corectă,  care reuşeşte să conducă o afacere prosperă ntr-un mediu economic destul de instabil.

 

 

Detalii despre produsele S.C. Kelev Trans S.R.L. le puteţi obţine de la atelier: sat Pănet, str. Principală nr. 3, Jud. Mureş,  tel. 0265/322.275.

Acest tip de investitie poate fi finantata si din fondurile nerambursabile ale Programului Operational Regional. Vedeti detalii accesand www.inforegio.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Prima pagina | Termeni si conditii | Contact
COPYRIGHT © 2019 CONSULT.RO