Newsletter:   Inscriere

Numar telefonic gratuit Data adaugarii: 2009-03-06  

    

     Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) pune la dispozitia publicului, incepand cu data de 5 ianuarie  2009, un numar de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor si dificultatilor in accesarea si derularea fondurilor  nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Numarul gratuit 0-800-800-644, de tip TelVerde,  este disponibil oricarei persoane interesate, de Luni si pana Vineri, intre orele 8:30 si 16:30.

    Potrivit legii, orice sesizare trebuie sa fie insotita de identitatea reala a persoanei si de datele acesteia de contact. Astfel, este foarte important ca persoanele care apeleaza acest numar sa ofere toate informatiile de identificare solicitate de operator,  pentru ca APDRP sa poata proba veridicitatea sesizarilor si sa actioneze in consecinta.

    Prin infiintarea acestei linii telefonice gratuite, APDRP isi propune incurajarea beneficiarilor, atat in ceea ce priveste initierea  proiectelor de investitii, cat si pentru semnalarea eventualelor probleme cu care se confrunta acestia in accesarea fondurilor  europene pentru agricultura si dezvoltare rurala.

 

 
 
 
Prima pagina | Termeni si conditii | Contact
COPYRIGHT © 2018 CONSULT.RO