Newsletter:   Inscriere


Bine ati venit la CONSULT.ro!

CONSULT.ro va furnizeaza serviciile sale numai in conditiile urmatorilor Termeni si Conditii.
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma S.C. Business Foundation SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Ultima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Termeni si conditii

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Business Foundation SRL nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Va sunt garantate drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in special de dreptul de acces la propriile date, dreptul de opozitie si dreptul de interventie asupra datelor. Fiecare din aceste drepturi poate fi exercitat prin intermediul unei scrisori electronice la adresa office@bfconsult.ro sau al unei scrisori simple datata si semnata ce va fi trimisa prin posta pe adresa: S.C. Business Foundation SRL Tg-Mures, str. Bolyai nr.11, jud. Mures, cod postal 540064.

Declinarea responsabilitatii

Pentru produsele si serviciile oferite prin intermediul acestui site va recomandam sa va informati cu atentie asupra produsului si/sau serviciului respectiv, sa cititi cu atentie articolele de prezentare.

Pe de alta parte nici una din informatiile aparute aici, daca nu s-a mentionat in mod explicit altfel, nu reprezinta o sustinere a unuia sau altuia din produsele si/sau serviciile prezentate.

Publicitatea este furnizata conform informatiilor furnizate de producator sau de contractorul acesteia. CONSULT.ro va incerca sa selecteze acele produse/servicii care, la nivelul de informatie si informare comun si rezonabil, par sa fie furnizate in concordanta cu cerintele de calitate si profesionalism specifice. Totusi, producatorul, distribuitorul sau furnizorul, dupa caz, este singurul responsabil pentru calitatea si caracteristicile produselor si/sau serviciilor oferite aici.

Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Conditii

Sunteti de acord si acceptati urmatoarele :

~ CONSULT.ro, fara nici o notificare prealabila, poate sterge sau adauga orice informatie pe site, poate intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui.

~ CONSULT.ro, fara nici o notificare prealabila, poate publica sau nu informatii, intrebari, etc. provenite de la utilizatori inregistrati sau neinregistrati ai site-ului, poate publica partial sau integral, poate raspunde sau nu la intrebarile utilizatorilor, poate sterge partial sau integral unele mesaje fara a da nici un fel de explicatie utilizatorilor inregistrati sau neinregistrati ai site-ului.

~ In cazul in care, pe CONSULT.ro se fac referiri la alte site-uri , CONSULT.ro nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Serviciul este furnizat pe principiul celui mai bun efort pentru a asigura o calitate buna si CONSULT.ro si/sau operatorii acestuia si/sau administratorii si/sau proprietarii acestuia nu isi asuma nici un fel de obligatie si/sau responsabilitate directa sau indirecta in ceea ce priveste utilizarea acestui site de catre utilizator.

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea S.C. Business Foundation SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul S.C. Business Foundation SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si S.C. Business Foundation SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Targu Mures.Prima pagina | Termeni si conditii | Contact
COPYRIGHT © 2019 CONSULT.RO